lördag 19 februari 2011

Läsarfråga!

Hjälper denna behandling mot gropig hud? Alltså ärr efter akne? Jag har gått på ipl men då fick man bara gå var 3:e vecka, hur kan du gå så ofta? :/ kommer du lägga upp före och efterbildar?
Svar: Jag tar regelbundet kort på min hy för att dokumentera och jämföra. Jag tar bilder 1 gång i veckan och brukar göra det varje måndag. Jag kommer hela tiden att lägga upp bilder för att visa er skillnaden. Denna behandling bleker ärrbildningen men jag vet inte hur det är mot gropig hy! Jag skriver ner den frågan och återkommer efter mitt besök. 
För att få ett bra resultat med elos ipl så behöver man chocka huden och köra intensivt under 4-5 veckor. Har aldrig hört att man bara ska gå var 3:e vecka. Jag antar att du inte blev hjälpt eftersom du fortfarande låter nyfiken på behandlingen. Kanske gjorde du inte behandlingen tillräckligt intensivt för att få ett resultat! 






Här är en bild som jag inte visat er än som jag tog kvällen innan jag påbörjade min behandling hos acnespecialisten! Tyvärr tog vi den med en väldigt gammal kamera men jag tycker ändå att man tydligt kan se alla finnar och bölder som jag hade!




Denna Bild är tagen i måndags, alltså 3 veckor efter ovanbilden. Det är en stor skillnad på min hy. Från att ha massor med finnar och framförallt stora bölder så är det mest röda fläckar efter finnarna som är kvar nu. Kan ni förstå att allt detta har skett på 3 veckor? Många har skrivit att de fått samma resultat efter flera månader/ halvår men jag behövde bara 3 veckor. Jag rekommenderar verkligen acnespecialistens produkter. 



3 kommentarer:

  1. Tror du att du hade uppnått samma resultat om du bara köpt deras produkter? Eller är det för att du gick/går hos dem och får behandlingen även där? Tänker då på ex portömmning etc.

    SvaraRadera
  2. Oh shit vilken skillnad! :) Roligat att du har sett resultat så fort! hoppas du har en bra helg!
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  3. kan du berätta för mig hur man blir av med finnarna och får fin hud? Själv har jag finnar och ärr från dom, mår så dåligt pga dom :(

    SvaraRadera