lördag 9 februari 2013

Hänt i veckan!

Hej,



Pga av sjukdom på jobbet fick jag ställa in värderingen på min lägenhet onsdags. Jag bestämde med mäklaren att vi skulle höras framåt mars och boka in en ny tid. Jag har inga planer på att sälja utan min bank ger 1 gratis värdering per år eller något liknande och jag tycker att det ska bli intressant att få veta mer om marknaden, vad de tror att jag skulle kunna få för min lägenhet i dagens läge samt vad man kan göra för att öka värdet på lägenheten. En säkerhetsdörr vet jag är sådan sak som ökar värdet på en lägenhet. Sedan har jag lite planer för lägenheten som jag tänkte fixa framåt sommaren.

Gick hem tidigare från jobbet i  torsdags eftersom att jag skulle få min säkerhetsdörr installerad. Företaget som jag har beställt dörren ifrån var här för ett par veckor sedan och kollade på min ingång och mätte dörröppningen. När denkom och skulle installera dörren så hade de mätt fel så att dörren var 10 cm bredare än ingången. Suck! Jag undrar hur tusan kan en person som jobbar med att mäta ingångar kan mäta fel på 10 cm?! Så nu ska det ta 8-10 veckor innan de får in min dörr på sitt lager eftersom jag ska ha en specialgjord dörr.

Igår när jag slutade jobba så mötte jag våran städare i korridoren till vårat personalrum där jag har mina ytterkläder. Han säger åt mig att jag borde gå lite saktare så att jag inte ramlar och slår mig. För er som inte känner mig personligen vet inte att jag alltid går väldigt snabbt. Jag tänkte dock inte så mycket mer på det utan började raskt gå till tunnelbanan i det snabbaste jag kan gå då jag skulle hem och fixa mig för att sedan åka in till stan igen och gå på en middag. Jag kommer till Skanstull tunnelbana och börjar gå uppför trapporna och sedan flyger jag ner igen. Så nu har jag ont med blåmärken. Det lustiga med detta var att städaren hade varnat mig bara 10 min innan detta hände men självklart så lyssnar inte jag på det utan har alltid bråttom!


Det vart ganska sent igår samt att jag har sovit lite lite på sistonde så idag gick jag upp vid 11.30 tiden. Så otroligt skönt att få sova ut och kunna ligga kvar i sängen utan stress! Ikväll har jag planer som innefattar melodifestivalen. Men att den där banan mannen är toppad som favorit hoppas jag visar sig inte stämma. FY!

Ha en jättetrevlig helg! Kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar