lördag 12 mars 2011

"Har din hy blivit något bättre?"

Det roliga var att de frågade igår på förskolan om min hy hade blivit något bättre sedan jag började min behandling hos acnespecialisten, och då tänkte jag bara" Ni skulle ha sett min hy från början". För en person som inte sett min hy från början och/eller inte haft svårare acne själv kan inte riktigt förstå hur mycket bättre min hy är. Jag började med stora bölder,sår och massa finnar där jag inte kunde röra mig själv i ansiktet eller ens le och nu har jag endast massor röda fläckar kvar med enstaka finnar som kommer upp här och där. 

24 januari innan behandling- Kolla bölderna på hakan, kinderna och i pannan. 

Efter 3 veckor- Jag kan knappt förstå att allt detta har hänt efter 3 veckor. jämför med första bilden och denna efter 3 veckor. Skillnaden är otroligt stor. Hakan och pannan är områden där jag tycker att skillnaden är störst men självklart också kinderna. 

Denna bild är tagen i torsdags men då glömde jag som sagt att ta på blixten och därför är allt mycket mörkare på bilden än i verkligheten. 





Om man kollar före och efter bilden nu så ser det till och med ut som att jag skulle ha gått ner i vikt och blivit smalare i ansiktet pga av att jag var så svullen i ansiktet innan behandling. Jämför första och sista bilden. Så på frågan om min hy har blivit bättre sedan jag började min behandling så vill jag inte bara säga JA utan att det går inte ens att jämföra. Ni måste hålla med mig om att skillnaden är otroligt stor??

4 kommentarer:

  1. Ja, det är otroligt stor skillnad! Glad för din skull.

    SvaraRadera
  2. Gud vilken skillnad! Vad är det för behandling du har gjort? Jag har också problem med hyn och undrar om du har tips på bra behandlingar mot acneärr och finnar?

    SvaraRadera