torsdag 10 mars 2011

Depend blekning- överlägset bäst!

Mamma hörde av sig och berättade att hon hade köpt denna blondering så att vi ska kunna färga hår i helgen. Förra gången mamma vart och hälsade på så letade vi ihjäl oss efter denna blondering i säkerligen minst 5 affär utan att hittade den så mamma har köpt med den från Laxå där den alltid finns. Jag vet även att det går att hitta i utvalda Cubusbutiker. Detta är det bästa och enda blondering på marknaden som är bra och då har jag under min platinablonda-period provat många märken. Denna bleker ordentligt samtidigt som håret inte förstörs som av andra blekningar. Ser fram emot att ljusa upp håret igen :)





Depends Slingor och Blondering ger Dig de absolut ljusaste nyanserna på ett snabbt, säkert och skonsamt sätt. Specialingredienser ger det resultat Du förväntar Dig av en bra Sling- och Blonderingsprodukt.

Veteprotein skyddar och bevarar hårets naturliga egenskaper under behandlingen.

Jojobaolja är fuktighetsbevarande och har mjukgörande effekter som gör att håret behåller sina naturliga egen-skaper trots att blekning av håret är en stark behandling.

Aloe Vera vårdar, återfuktar och ger en härlig glans åt Din nya, ljusa look.

Med blonderingen kan Du:
- Ljusa upp håret olika mycket beroende på vilken färg ditt hår har i utgångsläget (se färgkarta på förpackning). Verkningstiden avgör det slutresultat Du önskar.
- Ljusa upp Din naturliga hårfärg om Du ska färga håret i en ljusare ton än normalt.
- Ljusa upp ett tonat eller färgat hår som har blivit mörkt.
- Ta bort gammal hårfärg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar