onsdag 18 juli 2012

Positiv dag!

Hej mina fina,

Jag har haft en väldigt bra dag eller jag ska snarare en fantastisk dag. Jag är fortfarande sjuk men mitt läkarbesök idag gick otroligt bra. Jag hade aldrig trott att jag skulle gå därifrån och fått sådan bra hjälp, blivit utredd så ordentligt och fått två remisser. Den ena som jag väntat många år på att få och som på senare år bara varit en dröm. Jag kan fortfarande inte förstå att jag ska faktiskt ska få hjälp!

Jag var på rosenlunds sjukhus i 1.5 h imorse och de kollade mina värden, gjorde tester och pratade med mig om min sjukdomshistoria vilket är en väldigt lång historia. Jag fick reda på att jag har urinvägsinfektion, halsinfektion och hög sänka. Jag fick en remiss till en hudläkare och även en remiss till Danderyd som jag kämpat för i många år men som jag sedan gett upp för att jag inte kommit någonstans med det hela förutom en massa teorier från läkare som inte har kunskap i ämnet.
Jag tänker inte gå in mer på det för att det är för privat och för utlämnande. Men jag har en sjukdom som jag haft sedan jag var liten och som jag kämpat väldigt med för att få rätt vård med. Idag träffade jag rätt läkare som förstod och som nu skickat en remiss till en specialistmottagning här i Stockholm!

Det är verkligen helt fantastiskt!!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar